Cordaad Welzijn

Adres:
Sterrenlaan 15
.
5503 BG Veldhoven , Eersel
E-mail:
Telefoon:

Wij maken ons sterk

Voor een gemeenschap waar het keifijn wonen en leven is. Een buurt waar iedereen zich thuis voelt. Waar je merkt dat je ertoe doet. Voor jezelf en voor anderen.

Waar je vitaal bent. Actief. Lekker in je vel zit. Ook al zijn er (tijdelijke) beperkingen. Of loopt je leven anders dan je hoopt. En heb je even wat extra hulp nodig of advies? Dan regelen we dat met elkaar.

Gewoon. Lekker dichtbij. Zonder poespas.

Visie ”Opgroeien, leven, ouder worden. Dat lijkt zo gewoon. Toch kan iemand hiermee worstelen. Door verschillende redenen kan het niet meer zo gewoon zijn. Dat plan je vaak niet.

Stichting Cordaad Welzijn geeft hulp aan iedereen. Op persoonlijke basis of aan een groep. We zijn er voor diegenen die ons vakkundig oordeel nodig hebben. Dichtbij en makkelijk. Iemand kan zo bij ons binnenlopen. Ook kom je ons tegen in de buurt, op straat en op veel plekken waar mensen komen. Samen bouwen we aan een goede relatie met en tussen mensen, wijken en verenigingen.

Wij bieden praktische hulp, bijvoorbeeld door het inzetten van een maatje of vrijwilliger. Ook zorgen wij dat informatie, advies, begeleiding, training en scholing voor iedereen makkelijk bereikbaar is. We maken daarbij gebruik van de eigen sterktes en mogelijkheden van mensen.

We zorgen ervoor dat iets gewoon is en blijft, dicht bij huis. Wij verbinden mensen met elkaar. We zetten ons in voor iedereen die controle over het leven wil houden of (terug) wil krijgen. -Onze missie -

Ga terug
Javascript disabled / not supported