Veldman en Wouters

Adres:
Groenstraat 7A
.
5513NB Wintelre, Wintelre
E-mail:
Telefoon:
Trefwoorden:

Sinds 2015 vormen Mariëtte Veldman en Cindy Wouters samen Veldman & Wouters.

Veldman & Wouters adviseert, ondersteunt en begeleidt ouders, kinderen en professionals in opvoeding, communicatie en interactie.

Veldman & Wouters staat voor een toegankelijke communicatie voor en door iedereen. Iedereen heeft het recht zich gehoord en begrepen te voelen op wat voor manier dan ook. Niet alleen binnen het gezin, het werk, op school of de dagbesteding, maar ook daar buiten. Of je nu kan spreken of niet. Belemmeringen in communicatie hebben een grote invloed op welbevinden en gedrag. Wij hanteren daarom het uitgangspunt om met cliënt én systeem te werken.

Veldman & Wouters is gespecialiseerd in communicatieve begeleiding binnen het systeem. Ondersteunde communicatie en gebaren kunnen hierbij worden ingezet. Vaak maken we gebruik van beeldcoaching binnen onze trajecten.

We staan dicht bij de hulpvrager en staan voor flexibiliteit. Ons motto is laagdrempelige op maat begeleiding en ondersteuning.

Naast zorg bieden wij ook Training, Ons cursusaanbod stemmen we af in overleg met de opdrachtgever.

Veldman & Wouters heeft contracten (Jeugdwet en WMO) met diverse gemeenten in Zuid-Oost Brabant. Ook bieden wij begeleiding vanuit WLZ PGB.

Ga terug
Javascript disabled / not supported