Woonzorgcentrum D'n Bolle Akker

Adres:
Flinkert 23, 24 en 26
.
5512 BC Vessem , Vessem
E-mail:
Telefoon:
Trefwoorden:

Woonzorgcentrum D’n Bolle Akker vind je in het prachtige en groene dorp Vessem en bestaat uit vijf woonboerderijen. In drie van de vijf woonboerderijen wonen cliënten met dementie. Medewerkers van Joris Zorg bieden hen optimale psychogeriatrische zorg, gericht op hun individuele behoeften. In de andere twee woonboerderijen wonen mensen met een verstandelijke beperking, die onder de verantwoordelijkheid van Lunet Zorg vallen. Deze twee verschillende groepen bewoners gaan op een prettige en waardevolle manier met elkaar om.

Ieder huis heeft een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Bewoners komen hier samen en koken, onder begeleiding, heerlijke maaltijden. De bewoners zorgen ook voor de omgeving en de dieren. Ze genieten van de vrijheid, de prachtige natuur en de rust van D’n Bolle Akker.

Deskundige begeleiders zorgen 24/7 voor de bewoners met dementie. Deze begeleiders doen, indien gewenst en nodig, een beroep op de van Lunet zorg en Joris Zorg. De inzet van domotica (hoogwaardige technische ondersteuning) zorgt ervoor, dat bewoners veel bewegingsvrijheid hebben.

Ga terug
Javascript disabled / not supported