Naam organisatie:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon:
E-mail:

Website:

Steunpunt vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar
Gemeentehuis: Dijk 15
5521AW Eersel
0497-531304
steunpuntvrijwilligerswerk@eersel.nl
info@eerselvoorelkaar.nl
http://www.eerselvoorelkaar.nl

Omschrijving van de organisatie

Bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar kunt u terecht voor al uw vragen over vrijwilligerswerk en vraag- en aanbod van vrijwilligerswerk in gemeente Eersel.

Doelgroep

Iedere inwoner en (vrijwilligers)organisatie kan bij het Steunpunt terecht voor informatie en (persoonlijk) advies.

Activiteit (en)

U kunt bij het Steunpunt terecht als u meer wilt weten over onderwerpen als Eerselvoorelkaar, de vrijwilligersverzekering, subsidiemogelijkheden en scholing voor vrijwilligers en maatschappelijke stages.
Ook organiseert het Steunpunt regelmatig netwerkbijeenkomsten zoals vrijwilligersmarkten en de gemeentelijke vrijwilligersavond.
Het Steunpunt beheert ook de website www.eerselvoorelkaar.nl.
Eerselvoorelkaar is dé online marktplaats voor iedereen in gemeente Eersel die wil helpen of juist wat hulp kan gebruiken. Voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij een organisatie of vereniging, via een organisatie voor een ander of individuele hulp.
De website werkt eenvoudig en is veilig in gebruik. Heeft u liever persoonlijke ondersteuning of advies, neem gerust contact op met het Steunpunt en maak een afspraak, of loop tijdens de openingstijden van het Steunpunt binnen voor ondersteuning.

Locatie(s) van de activiteiten

Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar, hal gemeentehuis, Dijk 15, Eersel

Voor de dorpen

Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem, Wintelre

Eigen (financiële) bijdrage

Geen

Aanmelden bij:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon:
E-mail:
Website:

Zie onder organisatie

Opmerkingen

Opmerkingen: Bereikbaarheid: Het Steunpunt is iedere maandag, dinsdag en woensdag geopend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is het Steunpunt gesloten. U kunt binnen lopen zonder afspraak, of bellen of mailen voor een afspraak met 1 van de medewerkers.