Naam organisatie:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon:
E-mail:
Website:

Zonnebloem Wintelre
Mostheuvel 4
5513 NV Wintelre
040-2051842 / 06-57304312
zonnebloemwintelre@gmail.com
www.wintelre.info

Omschrijving van de organisatie

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En dat geldt ook voor onze tienduizenden vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt!

Doelgroep

Onze doelgroep zijn mensen met een lichamelijke beperking door langdurige ziekte, handicap of ouderdom, vooral diegenen onder hen die in een sociaal isolement dreigen te komen.

Activiteit (en)

Nieuwe mensen ontmoeten, thuis of juist buiten de deur? De Zonnebloem helpt mensen met een fysieke beperking om sociaal actief te blijven.
Onze 15 vrijwilliger/sters brengen onze gasten regelmatig een bezoekje en nodigen hen dan uit voor de activiteit die komen gaat. Jaarlijks organiseren wij bijvoorbeeld; een High Tea, een picknick, een bezoekje aan de H. Eik te Oirschot met aansluitend een lunch, we besteden aandacht aan de nationale ziekendag, carnaval en Pasen. Een kerstviering en een nieuwjaarsreceptie mogen ook niet ontbreken.
Dit alles wordt financieel mogelijk gemaakt door donaties en opbrengsten van de kermis, de wenterselse mert en de jaarlijkse collecte.

Locatie(s) van de activiteiten

Locatie is afhankelijk van de activiteit.

Voor de dorpen

Wintelre

Aanmelden bij:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon:
E-mail:
Website:

Mw. A. Wilting (secretaris)
Mostheuvel 4
5513 NV Wintelre
040-2051842 / 06-57304312
zonnebloemwintelre@gmail.com